GVC Gaesco Corredoria

Visqui més tranquil protegint el que més estima.
Les seves assegurances en les millors mans: assessorament professional, independent i personalitzat.

 

 

GVC Gaesco Corredoria

Visqui més tranquil protegint el que més estima.
Les seves assegurances en les millors mans: assessorament professional, independent i personalitzat.

 

 

Som un broker d'assegurances

En GVC Gaesco Corredoria li oferim un tracte proper i personalitzat per atendre les seves necessitats asseguradores, tant si és una empresa, un autònom o un particular. Aportem independència en assessorar sobre l'assegurança que millor acompleixi les seves expectatives, garantint el producte més adient quant a cobertura i preu. Treballem amb les millors companyies asseguradores. Deixi'ns assessorar-li i descobreixi el nostre valor.

GVC Gaesco Corredoria, un equip de persones que l'ajudaran a viure més tranquil, protegint allò que més estima.
 

Comptem amb un equip de professionals amb el certificat d'agents d'assegurances, especialitzats a atendre les necessitats asseguradores dels nostres clients, l'assessoraran tant en la venda com en la tramitació de sinistres o altres qüestions administratives.

Gràcies a les diferents àrees funcionals: subscripció, sinistres, administració i comercial, generem solucions i maximitzem les cobertures asseguradores i optimitzem el preu.

Totes les àrees treballen coordinades per assolir l'excel·lència al servei del client i així complir el nostre objectiu que no és altre que aconseguir que tots els nostres clients estiguin ben assegurats. Treballem amb les companyies d'assegurances més importants del sector assegurador per a oferir un ventall ampli de solucions.

Reportar Sinistre

Així de fàcil! Empleni el nostre formulari i li tramitarem de manera personalitzada els seus sinistres enfront de l'entitat asseguradora.

Contractar una Assegurança

Comencem? Deixi'ns les seves dades i un agent es posarà en contacte amb vostè per a assessorar-li de manera gratuïta sobre l'assegurança que millor s'adapti a les seves necessitats.