Research & Analysis

Anàlisi dels principals valors i sectors cotitzats en el mercat nacional per a avaluar les perspectives d'inversió en renda variable.

Research & Analysis

Anàlisi dels principals valors i sectors cotitzats en el mercat nacional per a avaluar les perspectives d'inversió en renda variable.

GVC Gaesco atresora una àmplia experiència en matèria d'anàlisi dels principals valors i sectors cotitzats al mercat nacional, i posa a disposició dels clients i inversors un servei especialitzat i personalitzat, 
en funció de les seves demandes d'informació

Equip professional de set analistes que cobreixen tots els sectors cotitzats. La seva especialització destaca en: Bancs i Segurs - Energia - Construcció - Telecomunicacions - Indústria - Turisme - Small Caps, cobertura total amb especialització en petites i mitjanes empreses.

Tot i que en l'actualitat cobrim aproximadament 70 empreses cotitzades a Espanya, tant en el mercat oficial com en BME Growth, estem especialitzats en el Mid Market, on podem aportar gran valor afegit als nostres clients pel nostre ampli accés als equips gestors d'aquesta mena de companyies. GVC Gaesco és el proveïdor de research únic per a un bon nombre d'empreses espanyoles.

Els nostres serveis inclouen: - Informes de companyia - Informes sectorials - Llistes de valors favorits - Documents d'estratègia de mercat - Presentacions de companyies i sectors al llarg de l'any, tant a Espanya com a les principals places europees (actualment París, Lisboa i Milan). El nostre coneixement de les empreses i els seus equips gestors ens permet organitzar road shows nacionals per a inversors internacionals.

CONTACTE
Peiro, Víctor
Director d'Anàlisi i Estratègia
victor.peiro@gvcgaesco.es

 
ESN (European Securities Network)

La cobertura dels valors nacionals es completa amb una aproximació anàloga als diversos mercats més importants d'Europa (especialment França, Itàlia i Portugal), gràcies a la nostra consolidada associació ESN (European Securities Network). ESN és una xarxa europea fundada el 1998 que enfront dels brokers globals, aporta una forta experiència local i relació en cadascun dels seus territoris i esdevé, per tant, en un especialista en els valors de mitjana capitalització en aquests mercats. La seva cobertura d'uns 350 valors es realitza amb els 50 analistes d'aquests quatre mercats i donen servei, juntament amb els 80 venedors i traders, a més de 1.000 clients i organitzem uns 400 road shows d'analistes i empreses per any.
 

DARRERS PREMIS


 

2ª POSICIÓ 
R
ànquing dels broker del mercat Ibèric per nombre de nominacions a analistes 

GVC Gaesco Valores (ESN Partnership) 

Sectors: Metals, Materials i Subministraments; Productes i Serveis Industrials; Equips i Serveis de Tecnologies; Real Estate


2018


 

2ª POSICIÓ
Rànquing dels broker del mercat Ibèric per nombre de nominacions a analistes  

GVC Gaesco Valores (ESN Partnership) 

Sectors: Petroli i Utilities, Immobiliària; Productes i Serveis Industrials; Metals, Materials i Subministraments


2017


 POSICIÓ
Rànquing d'analistes publicats per a Europa


Analistes GVC Gaesco
 

Sectors: Petroli, Utilities i Pharma

 

2016

 


 

1ª POSICIÓ
R
ànquing d'analistes publicats per a Europa
Sector: Bancs i Farmàcia

3º POSICIÓ
Ranking d'analistes publicats per a Europa

Sector: Matèries Primeres2015

 

 

Necessita més informació? Posi's en contacte amb nosaltres, de bon grat li ajudarem.

CONTACTI AMB NOSALTRES