Suport a les decisions d'inversió

En GVC Gaesco comptem amb els millors experts per a ajudar-li en la presa de les millors decisions. 

Suport a les decisions d'inversió

En GVC Gaesco comptem amb els millors experts per a ajudar-li en la presa de les millors decisions. 

Inverteixi de manera directa amb la millor informació

 

Aprofiti's de les eines d'anàlisi i informes elaborats per analistes de reconegut prestigi que presten servei als nostres Clients institucionals i a la nostra gestora. Els nostres experts analitzen diàriament els mercats i realitzen el seguiment d'un nombre creixent de companyies cotitzades de tots els sectors, amb un focus important en el Mid Market.

 

> Informe diari amb l'actualitat del mercat

> Anàlisi fonamental de companyies

> Anàlisi de la situació macro

> Informe d'anàlisi tècnic

> Llista recomanada de Fons d'Inversió

> Selecció de valors espanyols i europeus

Equip d'anàlisi

 

Equip professional de set analistes que cobreixen tots els sectors cotitzats. La seva especialització destaca en: Bancs i Segurs - Energia - Construcció - Telecomunicacions - Indústria - Turisme - Small Caps, cobertura total amb especialització en petites i mitjanes empreses.

Tot i que en l'actualitat cobrim aproximadament 70 empreses cotitzades a Espanya, tant al mercat oficial com al BME Growth, estem especialitzats en el Mid Market, on podem aportar gran valor afegit als nostres clients, pel nostre ampli accés als equips gestors d'aquesta mena de companyies. GVC Gaesco és el proveïdor de Research únic per a un bon nombre d'empreses espanyoles.

Els nostres serveis inclouen: - Informes de companyia - Informes sectorials - Llistes de valors favorits - Documents d'estratègia de mercat - Presentacions de companyies i sectors al llarg de l'any, tant a Espanya com a les principals places europees (actualment París, Lisboa i Milà). El nostre coneixement de les empreses i els seus equips gestors ens permet organitzar road shows nacionals per a inversors internacionals

 

 

Equipo trabajando con sus ordenadores

 

European Securities Network (ESN)

 

La cobertura dels valors nacionals es completa amb una aproximació anàloga als diversos mercats més importants d'Europa (especialment França, Itàlia i Portugal), gràcies a la nostra consolidada associació ESN (European Securities Network). ESN és una xarxa europea fundada el 1998 que enfront dels brokers globals, aporta una forta experiència local i relació en cadascun dels seus territoris i esdevé, per tant, en un especialista en els valors de mitjana capitalització en aquests mercats. La seva cobertura d'uns 350 valors es realitza amb els 50 analistes d'aquests quatre mercats i donen servei, juntament amb els 80 venedors i traders a més de 1.000 clients i organitzem uns 400 road shows d'analistes i empreses per any.

 

 

 

Aprofiti's de les nostres anàlisis a l'hora d'operar en borsa. Obri el seu compte sense cost d'obertura i comenci ja!

 

COM FER-SE CLIENT?

Tingui el seu compte obert en pocs minuts, de manera segura i completament en línia.

Ompli els nostres formularis.

Signi el contracte en línia mitjançant un SMS certificat.

Accedeixi al nostre Canal Client i comenci a beneficiar-se de tots els seus avantatges.