Plans de pensions

Solucions d'estalvi per a planificar la seva jubilació i assegurar el seu futur. Trobi el pla que millor s'adapti a vostè. 

Plans de pensions

Solucions d'estalvi per a planificar la seva jubilació i assegurar el seu futur. Trobi el pla que millor s'adapti a vostè. 

Comenci a pensar en el futur. Estalviï per a la seva jubilació, en rendibilitzar la seva inversió amb els Plans de Pensions que li ofereix GVC Gaesco. A més, aprofiti's dels avantatges fiscals que li proporciona tenir contractat un Pla de Pensions. 

Avantatges de planificar la nostra jubilació

Situación personal reflejada con iconos

Personalització

En funció de la seva edat, capacitat d'estalvi i aversió al risc podrà traçar un pla a mida. 

Hombre jubilado cruzando por paso de cebra

S'adapta a la seva situació personal

La inversió és adaptable a la situació en la qual es trobi en cada moment i els anys que li resten per assolir la jubilació. 

Vacaciones jubilado en la playa

Complement a la seva pensió

Pensant en la nostra  jubilació, és important comptar amb un complement a la pensió pública que es pugui rebre, per tal de veure minvats els nostres ingressos. 

Assegurances

 

A GVC Gaesco Corredoria li oferim un tracte proper i personalitzat per atendre les seves necessitats asseguradores, sigui una empresa, un autònom o sigui un particular. Aportem independència en assessorar sobre l'assegurança que millor acompleixi les seves expectatives, garantint el producte més adient quant a cobertura i preu. Treballem amb les millors companyies asseguradores. Deixi'ns assessorar-li i descobreixi el nostre valor. 

GVC Gaesco Corredoria: un equip de persones que l'ajudaran a viure més tranquil, protegint el que més estima.

Comptem amb un equip de professionals amb el Certificat d'Agents d'Assegurances, especialitzats a atendre les necessitats asseguradores dels nostres Clients i que l'assessoraran tant en la venda com en la tramitació de sinistres o altres qüestions administratives.

Gràcies a les diferents àrees funcionals de Subscripció, Sinistre, Administració i Comercial generem solucions i maximitzem les cobertures asseguradores i optimitzem el preu. 

Totes les àrees treballen coordinades en cercar l'excel·lència al servei del Client i assolir el nostre objectiu, que no és altre  que aconseguir que tots els nostres Clients estiguin ben assegurats. Treballem amb les companyies d'assegurances més importants del sector assegurador per tal d'oferir un ampli ventall de solucions.

COM FER-SE CLIENT?

Tingui el seu compte obert en pocs minuts, de manera segura i completament en línia.

Ompli els nostres formularis.

Signi el contracte en línia mitjançant un SMS certificat.

Accedeixi al nostre Canal Client i comenci a beneficiar-se de tots els seus avantatges.